Rólunk

...mert amit vet az ember, azt fogja aratni is...

2002. óta szenvedélyesen hiszünk küldetésünkben: ipari szervezetek ellátási láncait erősítjük, fejlesztjük, építjük, ahogy szükség van rá.

 

Számos Magyarországon működő termelő vállalattal dogozunk/dolgoztunk együtt. Szinte az összes nagy multinacionális termelő szervezet képviseltette már magát valamely képzésünkön. Az évek során egy olyan szakmai hálózat állt össze, amelynek jelentősége messze túlmutat az INTEGRÁCIÓ-n.

Büszkék vagyunk az elmúlt évek alatt kifejlesztett tréningjeinkre és képzéseinkre, mert ezek közül számos egyedülálló az ipari ellátási lánc területén. Külön értéknek tarjuk a szakmai fórumokat, amelyek egy-egy termékcsoport beszerzéséért és ellátásáért felelős szakemberek közti eszmecserét biztosítják. Moduljainkat évről évre frissítjük és újdonságokkal bővítjük.

Egy képző/tanácsadó cég meghatározó erőforrását a munkatársak szakértelme és tapasztalata jelenti. A partneri visszajelzések pedig megerősítik, hogy ebben erősek vagyunk ….

Folyamatosan fejlesztjük az ismeretátadás módszertanát, amelyben az életből vett helyzetek és a mögötte álló szakmai elvek összhangja szerves egésszé áll össze. Ehhez keverünk egy csipetnyi humort és lendületet.