Rólunk mondják

Szalai Krisztián - Beszerzési vezető; KUKA Robotics Kft.

Jó hangulatú képzések, kedves emberek találkozása, ahol mindig hallok valami újat, és elmondhatom a saját tapasztalataimat!

Hoff József - minőségügyi vezető; HAUNI Hungária Kft.

Az INTEGRÁCIÓ 2016 őszén valósította meg cégünknél a "Minőségügyi konfliktusok kezelése" című tréningjét. A tréning intenzitása és a szituációs gyakorlatok sokat adtak a résztvevő kollegáknak. Külön dicséret és köszönet az előzetes felkészülésért, mivel ebben a formában sokkal cég specifikusabb konfliktusok kerültek be a tréning anyagába. A részvevő kollegák kimondottan hasznosnak ítélték meg a tréninget.

Bán Tibor - Logisztikai vezető; HI-LEX Kft.

Az "Ipari beszerzés fóruma" az a konferencia, ahol őszintén tudunk beszélni a napi problémáinkról. Mert az évek során rájöttünk, hogy mindenkinek hasonló a problémája, csak máshol nincs kivel megbeszélnie.

Árokszállási Rita - Stratégiai beszerző; ELECTROLUX Small Appliances Europe

Munkám során állandó időprésben élek, ezért nem térek vissza azokhoz az eszközökhöz, amelyeket elsőre nem találok elég hatékonynak a megoldáshoz, a célok eléréséhez. Az Integrációt megismertem és visszatértem; ha itthon voltam, nem hagytam ki egyetlen találkozójukat sem. Beszerzési, Logisztikai vezetők találkozói, ahol tabuk nélkül feltesszük szakmai kérdéseinket, együtt keressük a megoldásokat egyéni és közös problémákra. Olyan fórumok, ahol az eredményes és hatékony nap érzésével, ismeretanyagokkal, best practice megoldásokkal zárjuk a találkozót, további lehetőségek kapuit kinyitva. Köszönöm. 

Mázi-Szabó Éva - Beszerzési vezető, VALEO Magyarország Kft.

"... Nem csak szellemnek, léleknek is..." A tréningek kiváló szakmai fejlődést, szellemi felüdülést, csapatépítést és lelki terápiát nyújtanak egy autóipari beszerző stresszes mindennapjaiban.

Gál Judit - Beszerzési vezető; SHINWA Precision Kft.

Jó témaválasztások. Szakmailag felkészült trénerek. Interaktív előadások. Az oldott hangulat garantált.

Patai Gergely - Beszerzési és Logisztikai vezető; BORSODI Műhely Kft.

Én nem az oktatások magas színvonalát szeretném kihangsúlyozni, hanem azt a pozitívumot, hogy az képzések és fórumok keretein belül hasonló munkakörű és gondolkodású emberek meg tudják beszélni a napi szinten felmerülő, Őket foglalkoztató kérdéseket.

Továbbá nagyon előnyösnek gondolom, hogy óhatatlanul sikerül szert tenni egy olyan kapcsolati hálóra, és kapcsolati tőkére, ami a mai világban elengedhetetlen a beszerzői munka végzéséhez.

Kósa Levente - HR specialist, KNORR-BREMSE FÉKRENDSZEREK KFT

"Naprakész szakmai ismeretek hatékony átadása” - így tudnám leginkább jellemezni az Integráció tréningjeit.

Pataki Zsanett - Diszpozíciós csoportvezető, MTD HUNGÁRIA KFT.

Örömmel ajánlom az INTEGRÁCIÓT mindenkinek, aki a szakmai fejlődés mellett kikapcsolódásra is vágyik a tréningek ideje alatt.

Horváth Gabriella - Beszerzési vezető; BEURER Hungária Kft.

Több éve állunk kapcsolatban az Integráció Kft.- vel. A képzéseken nyújtott ismeretekkel nagymértékben hozzájárul mind jómagam, mind pedig kollégáim hatékony és eredményes munkavégzéséhez.

Szakmai megalapozottságuk vitathatatlan, a képzések hangulata, szervezettsége, színvonala teljes megelégedettséggel tölt el. Nagyon szívesen veszek részt az Integráció szervezésében tartott szakmai programokon, mindenkinek ajánlom őszintén.

Horváth Karolina - Operatív beszerző; AUTOLIV Kft.

“Tananyag hasznosíthatósága: 10/10
Profizmus: 10/10
Hangulat: 10/10

Rendkívül jól éreztem magam, az oktatót dicséri, ha egy percre sem lankad a hallgató figyelme. Hasznos és gyakorlatias oktatás, a tanultakat azóta is alkalmazom. Köszönöm! 

Tamás István - Logisztikai vezető; LEAX Zrt.

A 15 éves karrierem során a szakmai képzések területén az Integráció fix pont  volt számomra. Integráció? Számomra sokkal több mint szakmai kapcsolat …

Kondorosi Tímea - Strategic Purchasing Material Group Manager; AVENTICS Hungary Kft.

Az Integráció tréningjein nagyon hasznos a részvétel, nagy tapasztalattal rendelkező és szinte kezdő kollégáknak egyaránt. A kezdők sokat tanulhatnak a már tapasztalt kollégáktól, a nagy tapasztalattal rendelkezők pedig általában mindig találkoznak valaki ismerőssel, akivel szívesen meg lehet beszélni a jelenleg aktuális kérdéseket és együtt megoldást találni, vagy a mások által már kipróbált módszereket alkalmazni. Mindig lehet tanulni valamit, mindemellett jó a légkör és baráti a hangulat.

Bujdosó Judit - Beszerzési vezető; HAUNI Hungária Kft.

Szeretünk az Integrációval együtt dolgozni, mert alaposan felkészülnek. Tényleg meg akarják érteni az szervezetünket és a fejlesztendő témát. Konkrét stratégiát tesznek le az asztalra és tartják magukat a megbeszéltekhez. Mariann lendülete és hozzáállása pedig kiemelkedő és magával ragadó. Az évtizedes tapasztalatuk és hiteles jelenlétük a piacon lehetővé teszi a különböző iparágakból érkező cégek megismerését, a kapcsolatteremtést és a szakmai fejlődést.

Angyali Csaba - Beszerzési és Logisztikai vezető; VIDEOTON Autóelektronika Kft.

Egy beszerzőnek mindenhez értenie kell egy kicsit, mindenkivel jóban kell lennie egy kicsit, mindenkivel napi szinten kell kommunikálnia.  Házon belül.... Arra azonban nagyon kevés lehetőség van, hogy beszerzők egymást közt oszthassák meg tapasztalataikat, valódi gyakorlati képzést, fejlődést biztosító lehetőséggel találkozzanak. Erre nyújtanak kiváló lehetőséget az Integráció által szervezett események a sorozat beszerzőtől kezdve a legmagasabb szintű beszerzési vezetőig. Ezért lehet népszerű és sikeres beszerzők és logisztikusok körében mindaz, amit ők képviselnek.

Gurbánné Szilágyi Brigitta - Beszerzési vezető; EISSMANN Automotive Hungary Kft.

Az első INTEGRÁCIÓ képzésemre egy véletlen folytán jutottam el, mely csodás „véletlenért“ mai napig hálás vagyok! Ez sok évvel ezelőtt történt, akkor még kezdő beszerzési vezetőként vettem részt az oktatáson. Azóta szinte már minden modult megismerhettem; mindegyik után számos olyan információ, tudás birtokában jutottam, melyeket naponta kamatoztatni tudok mind a munkámban, mind a magánéletemben egyaránt.

Tisztelettel és szeretettel gondolok a képzett, felkészült képzés-vezetőkre, a jó hangulatú, rendkívül hasznos tudást nyújtó napokra! Lehetőségem nyílt megismerkedni más cégek beszerzőivel, vezetőivel, akiktől szintén sok tudást tudtam átvenni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a képzéseket! Gratulálok nektek, INTEGRÁCIÓ! Csak így tovább!

Pekk György - Head of Logistics Procurement; AVENTICS Hungary Kft.

Két tréningen vettünk részt az Integráció Kft-nél operatív beszerzés témában. A kollégákkal hasznos elméleti tudással lettünk felvértezve, melyeket a tréning folyamán kipróbálhattunk szituációs gyakorlatokon keresztül. Eleinte a videós helyzetgyakorlatoktól tartottunk, de a jó hangulat és profi környezet átlendített a nehézségeken és rengeteget tanultunk belőle.

Csehné Udvari Szilvia - Anyaggazdálkodási vezető; ELECTROLUX Lehel Kft.

Bátran állíthatom, hogy a legemlékezetesebb szakmai és csapatépítő tréningjeinket veletek töltöttük!

Mindig alaposan felkészültetek a kollégák szakmai élethelyzeteiből, amikből aztán valós szituációk elé állítva kellett a tréningen a legjobb megoldásokat kihoznunk. Külön kiemelném a csapatépítők játékos fűszerezését, melyeken a mai napig jókat derülünk. Mindamellett, hogy jó hangulatban teltek a tréningek, olyan alapokat, segédanyagokat, szamárvezetőket kaptunk, amiket kollégáim azóta is hasznosítanak az üzleti életben.  Mariann személyisége pedig egyszerűen magával ragadó! Mindig örömmel várjuk a veletek töltött napokat!

Dr. Gódányné Tóth Katalin - Beszerzési és Logisztikai vezető; VIDEOTON EAS Kft.

Egy adott vállalat fejlődőképességének egyik fontos tényezője a munkatársi erőforrás minősége. Ahhoz, hogy a dolgozók hatékonyan végezzék a munkájukat, folyamatosan fejleszteni kell szakmai színvonalukat, valamint a vállalat szervezeti és működési képességeit, mivel ez a versenyképesség fontos eleme. Az INTEGRÁCIÓ Kft. segítséget nyújt ebben azzal, hogy létrehoztak egy olyan fórumot, ahol a különböző vállalatok beszerzési vezetői találkozhatnak, tapasztalatokat cserélhetnek, ill. képzéseket szerveznek beszerzési területen dolgozó vezetőknek / munkatársaknak korszerű ismeretek megszerzéséhez. Külön kiemelném azt a nagyszerű tényt, hogy lehetőségünk van egymás vállalatainak meglátogatására, ahol a gyakorlatban tanulmányozhatjuk az ott alkalmazott Supply Chain folyamatokat. A beszerzési vezető a napi munkája folyamán egy „vonatban ül”, ami halad előre. Ezek a látogatások lehetővé teszik számunkra, hogy „kinézzünk a vonat ablakán”, és új gondolatokkal gazdagodva vezethessük tovább a beszerzési csapatunk munkáját.

Örömmel tartozom ehhez a társasághoz.

Aszalai István - Beszerzési vezető; LEGRAND Zrt.

Oldott légkör, workshopok jó szakemberekkel, tréningek jó trénerekkel, életszerű példákkal. A napi szakmai élethez szorosan kapcsolódó témák ...

Dankai György - Beszerzési vezető; FAG Magyarország Kft.

Cégünktől kezdő és haladó beszerzőket egyaránt szoktunk küldeni oktatásokra, akiket képzett és tapasztalt oktatóik vezetnek be a szakma rejtelmeibe. Mindezeken túl megvitathatják kérdéseiket olyan kollégákkal, akik hasonló környezetben dolgoznak, mindezzel növelik a magabiztosságukat és felkészültségüket.

Tóth László - Beszerzési vezető; ROTO Elzett Certa Kft.

Lassan húsz éve veszem igénybe az Integráció képzéseit. Vezetőként pedig csak ide küldöm a munkatársaimat. Jó program kínálat, felkészült előadók, remek hangulatú tréningek

Fábián Zsuzsa - Képzési koordinátor; LINAMAR Nyrt.

Az Integráció Kft. a munkáját szakszerűen, kiváló minőségben maradéktalanul végezte el minden egyes képzési igényünk alkalmával, melyek gyakorlatorientáltak voltak. Munkájuk szakértelme, gondossága és rendelkezésre állásuk kifogástalan volt, elvárásainkat messzemenően figyelembe véve valósultak meg velük képzéseink.