Képzések 2021. tavasz

A program összeállításánál azzal a feltételezéssel éltünk, hogy március közepétől kezdve
lehetőségünk lesz személyes jelenléttel járó tréningek és képzések megvalósítására.


JELENTKEZÉSI LAP ÉS ÁRTÁBLÁZAT

IDŐPONT

TÉMAKÖR

KIKNEK ÉS MIÉRT AJÁNLJUK?

február 
15-16.

E-mail profizmus
részletek itt
ONLINE!!!

Akinek a fő kommunikációs eszköze az e-mail és azt érzi elveszik a napi sok száz levél között. Érkezzenek azok külső partnerektől vagy cégen belülről. Nyissa meg!  Értse meg! Intézkedjen! Válaszoljon! (Az online tréning vállalatokhoz kihelyezve is megvalósítható!)

február 
18-19.


Stratégiai ártárgyalások
részletek itt
ONLINE!!!

Minden beszerzőnek direkt és indirekt területen, akit a megtakarítások érdekelnek (és kit nem?)
Miből és mennyit engedhet a beszállító? Hogyan alkalmazzuk a célárat? Számos valóban gyakorlati ötlet és megoldás...
február 
25-26.


Ártárgyalási taktikák
részletek itt

ONLINE!!!

Minden beszerzőnek direkt és indirekt területen, akit a megtakarítások érdekelnek (... és kit nem?)  Áremelési törekvések elutasítása, sávos árak, kismennyiségi felárak, tanulási görbéből adódó megtakarítások... 
március
2-3 és 9-10.
Projekt beszerzés
(Beszerzési projektek)
részletek itt

ONLINE!!!
A project beszerzés a legösszetettebb beszerzési munkák közé tartozik. Egyrészről a legkülönbözőbb technológiákban kell jártasnak lennie, másrészről a project menedzsment rejtelmeiben is. Mindemellett nem árt némi idő- és prioritás kezelés is, mert sok (minden?) project csúszik és az ostor legtöbbször a beszerzőn (és a beszállítón) csattan. Képzésünkre a szakma tapasztaltjait várjuk.
március
12.

Biztonsági készletek
részletek itt

ONLINE!!!
Ezt a hiánypótló workshop-ot beszerzőknek, termeléstervezőknek javasoljuk. Nincs többé mellébeszélés, hogy miért ekkorák a készletek... X készlethez Y kiszolgálási színvonal társul. És fordítva. Magabiztosan és egyszerűen...
március
23-24.

Konfliktuskezelés
a minőségügyi munkában

részletek itt
Tantermi tréning!
Minőségügyi munkatársaknak, aki szeretnék a konfliktuskezelési készségeiket fejleszteni. Mert ehhez a munkához számtalan külső-belső konfliktus tartozik:  a termelés a lezárolt tételből is gyárt, a beszállító változtatás nélkül beküldi a számára visszaküldött terméket.... 
március
25-26.

Szolgáltatások beszerzése
részletek itt

ONLINE!!!
Ipari szempontból vizsgáljuk a témakört. Különös hangsúlyt fektetünk a pontos specifikáció készítésre, az igénylőkkel való együttműködésre, de a teljes beszerzési folyamat minden fontos lépését áttekintjük. Néhány tárgyalási fortélyt is megbeszélünk: pl. mikor hatékony a "last call opció"?  
március
30.

Szálanyagok
beszerzése és logisztikája

részletek itt

workshop
Csövek, rudak, különböző profilok, zárt szelvények. Meghatározó alapanyagok.
Ezen a fórumon ezen termékkör beszerzési tendenciáira és jól bevált logisztikai megoldásaira koncentrálunk.
április
8-9.

Raktári vezetők személyes hatékonysága
részletek itt

Tantermi tréning!
Egy raktárban dolgozó (műszak)vezetőnek sok kényes helyzetben kell helytállnia: a szombati műszakra nem jött be az egyik raktáros, pedig megígérte. A termelés már megint nem könyvelte le a selejtet és a készletet a raktáron keresik... Abszolút gyakorlati tréninget kínálunk a raktárban dolgozó kollégák számára. 

április
15.
gyárlátogatás
április 16

 

Ipari beszerzés fóruma
24.

részletek itt

Vezetői kerekasztal!

Ipari cégek beszerzési- és logisztikai vezetői félévenkénti kerekasztal beszélgetése. 
április
27-28.

Beszállítói konfliktusok kezelése
részletek itt
Tantermi tréning!
Azon kollégáknak ajánljuk, akik napi szinten őrlödnek a beszállítókkal folytatott levelezésben és telefonok közt. Késik, nem szól, többet vagy kevesebbet hozott, nem viszi el a göngyöleget, nem igazolja vissza, nincs meg a kötelezően tartandó puffer.... Kemény munka!.
május
4-5.

A beszerzés szakmai alapjai
részletek itt

Tantermi képzés!
Felgyorsítjuk az új kollégák betanulását és komoly szakmai indítólökést adunk számukra. Alapvetően az 1-3 év tapasztalattal rendelkező direkt- és indirekt beszerzőket várjuk.
május
11-12.

Ipari vevőkapcsolatok
részletek itt
Tantermi tréning!
A vevő a király! De a vevő rángat mennyiségben és időben egyaránt. Sürgeti a termékét, aztán meg nem viszi el a megsürgetett cuccot. Beemel egy nagyobb mennyiséget, majd lemondja... Egy vevői kapcsolattartó cintányérhelyzeteit dolgozzuk fel ezen a tréningen, mert néha a vevőt kell a gyárban képviselni, néha a gyár érdekeit a vevőnél. 
május
18.

Facility beszerzések
részletek itt
Tantermi workshop!
 
Daruvizsgáztatás, takarítás, klímatisztítás, elektromos karbantartás, irodabútorok.... A gyár működéséhez szükséges indirekt beszerzések. A lényeg: ötletekkel szolgálunk, hogy hol vannak még megtakarítási potenciálok.
június
8-9.

Beszerzési fortélyok I.
tárgyalástechnika

részletek itt

Tantermi tréning!

Tárgyalni mindenki tud... De eredményesen tárgyalni is? Olyankor is, ha megtakarítási kényszer van és a beszállító nem igazán akar kiszolgálni minket? Jöjjön el és próbálja meg! A tréninget direkt- és indirekt beszerzők számára is ajánljuk.