Képzések 2019 ősz

Jelentkezés

IDŐPONT

TÉMAKÖR

MIÉRT ÉS KIKNEK AJÁNLJUK?

szeptember
10-11.

BESZERZÉSI SZERZŐDÉSEK I.
(részletek itt)

Problémás beszállítók mindig lesznek. Mire hivatkozhatunk egy-egy kritikus helyzetben? Például, ha nincs szerződés a két fél közt: de van megrendelés és visszaigazolás... Mekkora az elfogadható kötbér mértéke? Szóval számos izgalmas jogi kérdést válaszolunk meg a két nap alatt...

szeptember
23-24.
A BESZERZÉS SZAKMAI ALAPJAI
(részletek itt)
Gyorsabb betanulás, szakmai inspiráció és biztos szakmai tudás … ajánljuk kezdő direkt és indirekt beszerzők számára. Két gyakorló beszerzési vezető kollégánk kipróbált módszereket és ötleteket ad át a következő beszerzési generáció részére.

szeptember
26-27.

IPARI VEVŐKAPCSOLATOK
(részletek itt)

A vevő érdekeinek képviselete a gyárban és a gyár érdekeinek képviselete a vevőknél… A vevő néha beemel mennyiségeket, vagy töröl megrendeléseket, És néha mi is megcsúszunk a kiszállítással. Ajánljuk termeléstervezőknek, vevői kapcsolattartóknak, logisztikusoknak. 

október
3-4.

BESZÁLLÍTÓI KONFLIKTUSOK
KEZELÉSE I.
(részletek itt)

 
Nincs anyag! Leáll a gyártásunk, mert csúszik a beszállító... Diszponenseknek, logisztikusoknak, operatív beszerzőknek, egyszóval azoknak, akik a napi szintű beszállítói konfliktusok között őrlődnek.
október
8.

INDIREKT BESZERZÉS
AZ IPARBAN

(részletek itt)

Tapasztalat megosztás indirekt beszerzők számára, örökzöldek mentén: specifikációk, elektronizáció, ajánlatértékelés, e-aukciók…Mindemellett a fórum tökéletes a személyes kapcsolatépítésre.

 

október
10.

KÁROK ÉS KOCKÁZATOK
AZ IPARI LOGISZTIKÁBAN

(részletek itt)

Felborult a kamion? Sérülten érkezett a légi szállítmány?
Mit fizet a biztosító? És miért csak annyit?
Az ellátási láncban vevőként és eladóként egyaránt szembesülünk károkkal. Ezen a workshop-on végig elemzzük a különböző káreseményeket és megoldásokat nyújtunk a kockázatok optimalizálásához. Hiánypótló!!!!


október 15-16
és
október 29-30.

 
TERMELÉSTERVEZÉS
(részletek itt)
Újra tervezés: nincs alapanyag, sok a selejt, beemelt a vevő.... A termeléstervezés talán a legkomplexebb munka egy ipari cégnél. Egy magas színvonalú, szakmai tapasztalatcserét is biztosító képzést ajánlunk a termelési programok megalkotóinak. 
október
17.

STRATÉGIAI ÁRTÁRGYALÁSOK
(részletek itt)

Minden beszerzőnek direkt és indirekt területen, akit a megtakarítások érdekelnek (... és kit nem?)
október
30.

ÁRTÁRGYALÁSI TAKTIKÁK
(részletek itt)
Minden beszerzőnek direkt és indirekt területen, akit a megtakarítások érdekelnek (... és kit nem?)
november
5-6.

KONFLIKTUSKEZELÉS
A MINŐSÉGÜGYI MUNKÁBAN

(részletek itt)

 
Minőségügyi mérnökök érdekérvényesítő képességeinek fejlesztésére cégen belüli és kívüli helyzetekben. A beszállító becsempészte a már egyszer visszaküldött selejtet az új szállítmányba? A termelés akkor is gyárt, ha minőségi kockázat áll fenn?
fórum:
november 7.

gyárlátogatás:
noveber 8.
IPARI BESZERZÉS FÓRUMA XXII.
(részletek itt)
Erre a rangos vezetői fórumra és az azt követő gyárlátogatásra ipari cégek beszerzési és logisztikai vezetőit várjuk. Zárt szakmai körben a valóságról beszélgetünk, mert nem a kirakat a lényeg...
november
12-13.

BESZERZÉSI FORTÉLYOK I.
(tárgyalástechnika)

(részletek itt)


Tárgyalni mindenki tud... De eredményesen tárgyalni is? Olyankor is, ha megtakarítási kényszer van és a beszállító nem igazán akar kiszolgálni minket? Jöjjön el és próbálja meg!
A tréninget direkt és indirekt beszerzők számára is ajánljuk.

 
november
26-27.

GYAKORLATI
KÉSZLETGAZDÁLKODÁS

(részletek itt)


A készlet mindig sok... vagy kevés. A képzésen sorra vesszük a készletekre ható tényezőket: beszállítói lead time ingadozás, vevői rángatás, ABC elemzés eredményei... Talán a készletünk is kevesebb lesz, de minimum különbséget teszünk a különböző termékek közt.
 
december
3-4.
MONOPOL BESZÁLLÍTÓK KEZELÉSE
(részletek itt)


Vannak olyan beszállítóink, akiknek ki vagyunk szolgáltatva? Évekbe kerülne leváltani őket, vagy a vevőnk jelöli ki számunkra?   Van velük gond rendesen: önkényesen változnak a beszerzési árak, nagy az MOQ. A képzésen néhány jó megoldást megismerhet... A programot direkt és indirekt beszerzőknek is ajánljuk.