Képzések 2020. tavasz

Jelentkezés

IDŐPONT

TÉMAKÖR

MIÉRT ÉS KIKNEK AJÁNLJUK?

február
25-26.

RAKTÁRI VEZETŐK
SZEMÉLYES HATÉKONYSÁGA
(részletek itt)

Egy raktárban dolgozó (műszak)vezetőnek sok kényes helyzetben kell helytállnia: a szombati műszakra nem jött be az egyik raktáros, pedig megígérte. A termelés már megint nem könyvelte le a selejtet és a készletet a raktáron keresik... Abszolút gyakorlati tréninget kínálunk a raktárban dolgozó kollégák számára. 

március 
3.
ENERGIA BESZERZÉS
(FÓRUM)

(részletek itt)
Ezzel az abszolút gyakorlati és beszerzési fókuszú workshop-pal körüljárjuk az áram- és gázpiac sajátosságait. Keressük az egyensúlyt az ellátási biztonság és a megtakarítások közt. Mindemellett a fórum jó lehetőség a benchmarking-ra és a személyes kapcsolatépítésre is.

március
9-10.

KONFLIKTUSKEZELÉS
A MINŐSÉGÜGYI MUNKÁBAN

(részletek itt)

Minőségügyi mérnökök érdekérvényesítő képességeinek fejlesztésére cégen belüli és kívüli helyzetekben. A beszállító becsempészte a már egyszer visszaküldött selejtet az új szállítmányba? A termelés akkor is gyárt, ha minőségi kockázat áll fenn?

március
17.

FACILITY BESZERZÉSEK
(részletek itt)

Ez a fórum egy szakmai kuriózum lesz. Azon szolgáltatások beszerzési megoldásaival foglalkozunk, amelyek az épületek működtetésével kapcsolatosak: klímakarbantartás, takarítás, tűzjelzőrendszer vizsgálat, irodafestés....  
április
1-2.

IPARI VEVŐKAPCSOLATOK 
(részletek itt)

 
A vevőkkel napi kapcsolatban lévő kollégáknak: mert néha mi sem tudunk kiszállítani, van egy kis minőségi probléma… mert a vevőknél képviselni kell a cégünket. Ugyanakkor a vevőt is kell képviselni a gyárban. 
április
2-(3).


IPARI BESZERZÉS FÓRUMA XXIII.
(részletek itt)

Ipari cégek beszerzési és logisztikai vezetőinek
féléves rendszerességű kerekasztal beszélgetése.
április
15
.

STRATÉGIAI ÁRTÁRGYALÁSOK
(részletek itt)

Minden beszerzőnek direkt és indirekt területen, akit a megtakarítások érdekelnek (és kit nem?)
Miből és mennyit engedhet a beszállító? Hogyan alkalmazzuk a célárat? Számos valóban gyakorlati ötlet és megoldás...
 
április
20.

ÁRTÁRGYALÁSI TAKTIKÁK
(részletek itt)
Minden beszerzőnek direkt és indirekt területen, akit a megtakarítások érdekelnek (... és kit nem?)  Áremelési törekvések elutasítása, sávos árak, kismennyiségi felárak, tanulási göbéből adódó megtakarítások... 
április
28
.

KÁROK ÉS KOCKÁZATOK
AZ IPARI LOGISZTIKÁBAN
(részletek itt)

 
Felborult a kamion? Sérülten érkezett a légi szállítmány?
Mit fizet a biztosító? És miért csak annyit?
Az ellátási láncban vevőként és eladóként egyaránt szembesülünk károkkal. Ezen a workshop-on végig elemzzük a különböző káreseményeket és megoldásokat nyújtunk a kockázatok optimalizálásához. Hiánypótló!!!!

május
5-6.


PROJECT BESZERZÉS
(Beszerzési projectek)
(részletek később)

A project beszerzés a legösszetettebb beszerzési munkák közé tartozik. Egyrészről a legkülönbözőbb technológiákban kell jártasnak lennie, másrészről a project menedzsment rejtelmeiben is. Mindemellett nem árt némi idő- és prioritás kezelés is, mert sok (minden?) project csúszik és az ostor legtöbbször a beszerzőn (és a beszállítón) csattan. Képzésünkre a szakma legjobbjait várjuk.
május
12-13.

BESZÁLLÍTÓI KONFLIKTUSOK
KEZELÉSE

(részletek itt)

Diszponenseknek, logisztikusoknak, operatív beszerzőknek, egyszóval azoknak, akik a napi szintű beszállítói konfliktusok között őrlődnek: beszállítói hiányok, késések, minőségügyi problémák, göngyöleghiány....

május 
19-20.


MEGMUNKÁLT FÉMALKATRÉSZEK
BESZERZÉSE (Fórum)

(részletek később)

Forgácsolt tengelyek, hajlított lemezalkatrészek. Ezen a fórumon átnézzük ezen termékkört: beszállítói kapacitások, optimális sorozatnagyságok, árazási tapasztalatok, logisztikai megodások... Érdekes párbeszédet várunk vevők és beszállítók közt. Aki ezen termékekkel foglalkozik, annak a megjelenés "kötelező..."

május
26-27

BESZERZÉSI FORTÉLYOK I.
(tárgyalástechnika)

(részletek itt)

Tárgyalni mindenki tud... De eredményesen tárgyalni is? Olyankor is, ha megtakarítási kényszer van és a beszállító nem igazán akar kiszolgálni minket? Jöjjön el és próbálja meg! A tréninget direkt és indirekt beszerzők számára is ajánljuk.
június
9-10.
BESZERZÉSI FORTÉLYOK II.
(tárgyalástechnika haladóknak)

(részletek itt)

Vannak olyan beszállítóink, akiknek ki vagyunk szolgáltatva? Évekbe kerülne leváltani őket, vagy a vevőnk jelöli ki számunkra?   Van velük gond rendesen: önkényesen változnak a beszerzési árak, nagy az MOQ. A képzésen néhány jó megoldást megismerhet... A programot direkt és indirekt beszerzőknek is ajánljuk.