Etikai kérdések

Ahhoz, hogy építő, jó szakmai beszélgetéseket folytathassunk ezen a felületen néhány etikai alapvetéshez kell tartania magát a honlapot üzemeltetőnek és az itt beszélgetőknek egyaránt. Minden felmerülő kérdésre biztosan nem tudunk kitérni, így elképzelhető, hogy idővel bővül a fejezet.

Nézzük az induló alapvetéseket:

Honlap tartalom

Felületünkön elsősorban szakmai információt szeretnénk nyújtani, szakmai közösség számára, ezért a tartalmak hangsúlyosan beszerzési-, logisztikai-, termelési-, minőségügyi-, vevőkapcsolati-, illetve gyártástechnológiai kérdésekkel foglalkoznak.

Adatkezelés

A felhasználók regisztrációkor megadott adatait Integráció bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki. (Ld. Jogi kérdések)

Blog és zártkörű fórum használat

A blog- és fórum bejegyzések és hozzászólások moderáltak.

Támogatjuk a szakmai ismeretátadást, kapcsolatépítést.

Honlapunkon az Integráció és Partnerei szolgáltatásainak ismertetésén túl nem adunk helyet:

  • értékesítési tevékenységnek,
  • fejvadászatnak, (részletek a Fejvadászat mentes övezet-ben olvashatók)
  • közvetlen munkatárskeresésnek, vagy ajánlkozásnak,
  • állásajánlatok megjelenítésének.

Kommunikáció

A megjelenített tartalmak kommunikációja legyen szakszerű, hiteles (ahol lehetséges forrás megjelöléssel), személyeskedéstől mentes.

Tartalmak összeállítói és blog cikkek készítői felelősséget vállalnak, hogy cégtitkokat, szervezeti bizalmas (és nem engedélyezett) információkat nem tesznek közzé, nem jelenítenek meg.

Összességében törekedni kell arra, hogy ezen a felületen szakmailag értékes, mások javát szolgáló, hasznos tartalommal találkozzon a felhasználó, amely olvasóját/ nézőjét tiszteletben tartó módon kerül bemutatásra.