COVID19 védelem

COVID 19 VÉDELEM

az INTEGRÁCIÓ szakmai programjain

A személyes találkozással megvalósuló programjainkon az alábbi intézkedésekkel és hozzáállással törekszünk biztosítani a résztvevők és munkatársaink egészség megőrzését a vírusjárvány idején.

Minden programunk szervezésekor igazodunk az előírásokhoz és az éppen aktuális járványügyi szabályokhoz. Személyes találkozásokat csak akkor szervezünk, ha ez engedélyezett, továbbá fenntartjuk a jogot programjaink törlésére, időpontjának és helyszínének módosítására, amennyiben az Operatív Törzs aktuális intézkedései ezt indokolják.

A helyszínt biztosító „beszállítóinktól” igazolást kérünk a koronavírus elleni intézkedéseikről.

I. HELYSZÍNEK

Nyílt képzéseink, szakmai fórumaink

Ezeket a programokat országos szállodaláncok konferencia központjaiban tartjuk meg. A helyszínt biztosító szervezetekkel egyeztetve az alábbi biztonsági intézkedéseket garantálják számunkra:

I. 1. Általános megelőzés:

A szálloda dolgozóit újranyitáskor koronavírus teszttel ellenőrzik, majd egészségi állapotukat folyamatosan megfigyelik. Testhőmérsékletüket naponta mérik.

A gyakran használt felületeket óránként fertőtlenítik, kiváló minőségű fertőtlenítő szerekkel.

A szálloda számos pontján kézfertőtlenítő állomásokat helyeztek el.

Minden szállodájukban kinevezett munkatárs áll rendelkezésre, hogy a felmerülő kérdésekre választ adjon, illetve szükség esetén intézkedjen. Szakemberük követi az érvényben lévő hatósági eljárás rendet.

A megfelelő távolságtartás érdekében jelölő matricákat helyeztek el a közlekedő útvonalakon.

A vendégszobákat fokozott figyelemmel takarítják és fertőtlenítik

I. 2. A szakmai programok közvetlen helyszíne

A termekben biztosított az ablakok nyithatósága, a termek fertőtlenítetten vehetők használatba, a termen belül biztosított a résztvevők távolságtartása.

I. 3. Kávészünet

Egyedi csomagolású személyenként csomagolt élelmiszereket és frissítő italokat szolgálnak fel.
A kávéautomata mellett kézfertőtlenítési lehetőség állrendelkezésre a nyomógombok érintése miatt.

I. 4. Ebéd

Minden munkatárs, aki az ételek készítésében és felszolgálásában közreműködik, védőköpenyt, maszkot, kesztyűt visel.

Az élelmiszer beszállítóktól igazolást kérnek a koronavírus elleni védelem érdekében tett intézkedéseikről.

II. MIT TESZ AZ INTEGRÁCIÓ?

II. 1. Nemcsak igazolást kérünk, de személyesen meggyőződünk a szakmai program helyszínét biztosító konferencia központ intézkedéseiről.

II. 2. Saját munkatársaink (oktatók, trénerek, szakmai előadók és hostessek)

- cégen belüli oktatásban részesülnek az aktuális biztonsági előírásokról, a védekezés gyakorlati teendőiről és a résztvevők biztonsága érdekében megkövetelt intézkedésekről,

- testhőmérsékletét mérjük az adott szakmai napon is,

- felkészítettek a szükséges eljárásrendekben,

- betartják és törekednek betartatni a védőtávolságot,

- használják a kézfertőtlenítőket,

- rendelkeznek tartalék maszkokkal, kesztyűkkel, hogy ki tudják szolgálni a helyszínen keletkező igényeket is.

II. 3. A résztvevők számára egyedileg becsomagolt tananyag csomagot adunk át.

II. 4. A szakmai program vezetői a tréningek kezdetekor minden résztvevő számára kihirdetik a tudnivalókat és betartandókat, a nap folyamán tisztelettel figyelmeztetik azokat, akik esetleg elfelejtik a szabályokat.

 

III. KIHELYEZETT SZAKMAI PROGRAMOK

Amennyiben a tréning helyszínét Megrendelőnk biztosítja, a megfelelő biztonsági intézkedésekért felelősséget vállal, saját és Integráció munkatársai érdekében is.

A ránk vonatkozó, II. pontban felsorolt kötelezettségeinknek ebben az esetben is igyekszünk maradéktalanul eleget tenni.